lam-art

Projects

BT Telephone House, Dundee

This project involved the refurbishment of a main entrance area within Telephone House, Dundee, Lam-Art designed and installed the wall panellings and Reception / Security Desk.

Laminated Wall Panelling

Post-formed laminated wall panels manufactured to comply with fire regulations, in a wood grain laminate finish. All panels were bespoke manufactured and mounted on shadow gaps with supporting framework, with post-formed corner sections utilised at external / internal junctions.

Reception Counter / Bulkhead

Counter fitments were manufactured to complement the wall panelling, with a linoleum counter top and bull nose hardwood edge. A curved bulkhead above the reception counter follows the same radius and forms a lowered ceiling level.

Copyright © Lam-Art LTD. Disclaimer | Policy & Terms | Website hosted by mtc.